Tillbaka till huvudsidan

Välkommen till Loves lilla sida på nätet.

Denna sida är tillägnad Love som föddes den 14 november 2005 i graviditetsvecka 24+0, nästan fyra månader för tidigt. När Love föddes vägde han 590g, det är hans små fötter ni ser avtryck av här bredvid. Historien tar sin början när vattnet går den 2 november i graviditetsvecka

Puh! Vi har äntligen satt oss ned och skrivit igen, det är inte så många tillfällen vi har att skriva på denna historia och i ärlighetens namn drar vi oss nog lite för att göra det också. Det är tungt att skriva om allt detta, att tvinga sig att tänka på den där svåra tiden igen.

Anledningen till att vi lyckats ta oss i kragen just nu är att tidningen Amelia kommer att ha ett reportage om Love i kommande nummer (det som kommer ut runt 18:e januari) och då ville vi ha lite nytt material på sidan när tidningen kommer ut.

Vi kommer fortlöpande att uppdatera sidan med nytt material vad tiden lider. Ännu är inte alla avsnitt färdigskrivna och det kommer säkerligen att uppdateras både här och där. Även såna avsnitt som nu är påbörjade kommer att ändras och förlängas. Om du vill veta när sidan uppdaterats och vad som uppdaterats kan du anmäla dig under "Bli uppdaterad" här till vänster.


Julfin och strålande glad hemma i burspråket- 15 dec 2006


Om ni som läser detta själva har fått ett barn extremt mycket för tidigt eller har ett barn som drabbats av BPD / CLD så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Även ni som har synpunkter, reflektioner eller andra funderingar som rör något på denna sida får gärna kontakta oss.

Båda: webmasters@bustrollen.se

Senast uppdaterad:
2007-01-14

Uppdaterade avsnitt:
- Hem
- Nyfödd
- Juletid
- Hemma igen
- Framtidstro